Home Pret manopera instalatii electrice Pret manopera instalatii electrice
Pret manopera instalatii electrice PDF Imprimare Email
Pret manopera instalatii electrice
Scris de andreibitculescu   
Joi, 24 Martie 2011 09:41
Desi majoritatea persoanelor prefera sa savarseasca activitati de reparatii in propria casa.Cu toate ca nu au foarte multe idei cu privire la acest aspect. Totusi preturile cerute de instalatori si electiceni nu sunt mari, este exact contrar asteptarilor de cela mai multe ori. Bineinteles, mentalitatea romaneasca nu are egal in lume. Daca se poate economisi ceva se va face, nu are relevanta ca poate exact acea economie facuta poate salva o intreaga investitie, sau nu se tine cont de faptul ca la un eventual esec pretul destinat viitoarelor lucrari este amplificat de cateva ori cel putin.

Bineinteles, majoritatea locuitorilor prefera sa realizeze acest tip de actiuni si anume repararea proprie a instalantilor electrice, din doua motive considerate justificate de acestia:

• acestia au preferat initial chemarea unui prieten sau vecin care lucreaza la o institutie de reparari instalatii electrice si acesta a facut un “dezastru” si a mai si cerut bani pentru asta (o suma importanta). Acesta este unul dintre motivele pentru care se prefera repararea proprie in casa decat chemarea unei firme specializate
• un alt motiv pentru care acestia prefera sa recurga la metodele proprii de reparare a instalatiilor electrice este acela al considerarii cererii unui pret mult prea mare de firmele specializae.

Preturile nu sunt foarte mari daca activitatea este prima data facuta, daca un instalator trebuie sa repare, atunci pretul cerut creste in functie de daunele provocate. Iata cateva dintre preturile standard cerute de echipele de instaltii electrice:

• Montaj apometre (in functie de numar) 100 – 150 lei;
• Sigilare/apometru (la montaj si verificare este inclusa in pret) 25 lei;
• Inlocuit robinet trecere 25 lei;
• Montaj cabina dus 200 lei;
• Constatare (se deduce ulterior din costul lucrarii) 40 lei;
• Montaj vas WC 45 lei;
• Montaj cada 100 – 160 lei.
 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com